Blommor, säng och hus

Jag vet att man inte ska börja ett inlägg med att ursäkta sig att det var länge sedan man skrev.... men jag gör det i alla fall! F´låt! Den här våren har inte varit helt lätt, det vet vi ju alla... Men det tar på energin med det hela som händer i världen samtidigt som vi gör det vi gör utan att få komma dit och titta. Men nu är vi nere på 13 dagar innan flytten går, båten är bokad för bilar och lastbil. 
 
Men förutom att packa och fixa inför flytten så har vi gjort lite annat också.
Min mormor har fyllt 95 år och vi var hemma hos henne och fikade (vi alla var/är friska och vi kramades inte) och hon fick denna fina blomma av oss som doftar så underbart. 
Nu även Enya fått en 120 cm säng och vi fixade även en sänggavel till henne, precis lika som Novalies , här kollar hon så att det blir raka rader till knapparna. 
 
Vill ni se bilder på huset så har vi gjort ett Instagramkonto som heter VillaWikstrand, där lägger vi upp bilder som svärmor skickar till oss. 
 
Men nu är det dags att gå och sova, idag har jag haft min sista hemmajobbardag och imorgon är det kassafredag och på månadag kassan igen, det blev liksom hårdkörning sista veckan. Jag har bara fem arbetsdagar kvar nu på jobbet, det börjar bli dags att städa skrivbordet! 
 
Ha det bra så hoppas jag vi hörs snart igen!
 
Ida