Dags för sen sist igen....

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här så det är dags med ett "sen sist" med lite bilder så vi kommer ikapp!
Jag fick denna fina bukett då vi har haft 21-årig förlovningsdag och 7-årig bröllopsdag och det firade vi med bröllopsmiddagen, våran tradition - i år blev det varmrätten och desserten.
Rensningen inför försäljning av huset pågår för fullt, när vi rensade ur Novalies rum så hittade Tussan en ny sovplats ovanpå bokhyllan, perfekt högt läge för en katt...  vi har även haft besök av veterinären och uppdaterat hennes vaccinationer inför flytten så det är klart.
Upplands ardennerförening hade skogsdag och vi var dit och kikade, åt kolbulle och barnen grillad korv. 
Efter skogsdagen så fixade jag uteblommorna, kanske något tidigt men vill ha det fint inför fotograferingen. 
 
Sist men inte minst så har ju vår lillunge fyllt hela 13 år♥ 
Hon fyllde i torsdags och beställde stuvade makaroner och korv till middag och istället för tårta ville hon ha munkar. I söndags (den 22/3) så hade vi min sida av släkten här och firade. 
 
Ja det är lite vad som hänt här, jag och Tony har bytt till nyare telefoner - med bättre kamera! + att man kan ha två simkort i. Tänkte att det skulle vara bra inför kommande flytt. Kommer nog bli så att vi har kvar det svenska numret ett tag.
 
Men nu är det dags för sängen, imorgon ska vi öppna upp altan för våren och fixa där inför fotograferingen på fredag + kratta i trädgården och fortsätta rensa i rabatten som jag började med när Tony gick in och gjorde middag vid halv 7.... blir alltid sena middagar för oss på helgerna konstigt nog... 
 
Men sängen var det.... ;)
 
Ida 
Visa fler inlägg