Tavla på tavlan!

Jag klickade nyss iväg en beställning på en canvastavla på tjejerna när de sitter framför fotoväggen, vi tog massa bilder idag men innan vi målar över väggen inför fotograferingen så måste jag ju ta en bild när de håller i tavlan framför fotoväggen - det vågar jag inte säga än för de kommer tycka att jag är så jobbig men så får det va ;)
 
Annars så har vi fortsatt med rensningen här hemma, igår var vi iväg till Solrosen i Östervåla med bakluckan full, såklart blev det fika och jag hittade också en nästintill ny tröja för 45 kr! Tony jobbade sedan kväll och jag och tjejerna åkte på handlarsväng till Tierp och laddade upp inför mello. 
Idag har jag rensat ut massa böcker som jag känner mig klar med och vi har rensat ut flera pappershögar - så skönt att få det gjort! Mamma kom över en sväng och vi streamade Paradise hotel då det är en Söderforsare med... men det är inget program jag kommer följa.... eller jag följer ju inga tv-program iaf, men det är inte my cup of tea om man säger så... 
En promenad blev det innan solen gick ned och sedan blev det söndagstacos vilket betyder att jag kommer ha Tupperwareparty på jobbet.... (mycket burkar till lunch och mellis alltså!).
 
Nu är det dags att fixa kvällsfika till tjejerna så de kommer någorlunda vettigt till sängs, de är ju inte helt taggade på skola imorrn... 
 
Hoppas du haft en fin helg!
 

Ida