Fotografering klar och lite annat....

Nu har vi kommit så långt inför försäljningen att fotograferingen är klar och vi väntar på bilderna och sedan kommer huset ut på hemnet. Efteråt i fredagskväll kändes det verkligen som luften gått ur oss båda och därför tog vi en lugnare dag igår - okej jag rensade ur mitt förråd med blomkrukor etc, så vi åkte till Gatmot med det, men allt rymdes i bakluckan så det var inte så mycket. Annars har vi ju varit dit med släpvagnen. 
Försökte piffa till med små stilleben inför fotograferingen, ljusstakarna ovan är från min mormor, så söta eller hur?
 
Idag ska vi ta upp projekt flytt igen, men just nu sitter jag här och dricker kaffe och bloggar och Tony  är ute i skogen med en i jaktlaget och tittar på placering av nya jakttorn - men sen ska vi ut i lastbilen och stuva om kartonger och försöka uppskatta hur mycket plats vi har kvar till mera kartonger och möbler.... Vi hade ju tänkt flytta vissa otympliga saker nu på våren men det går ju int nu, för det här j*kla viruset...  Kommer UD´s datum 15 juni gälla eller förlängs det? Vad kan vi förvara här hos mamma och hennes sambo tills gränserna öppnas? Många frågor och de skapar en del oro! Jag ska ju börja mitt vikariat den 29 juni - kommer det att fungera?
 
Nu är kaffet uppdrucket och tvättmaskinen snurrat klart - dags att fixa! Hoppas ni får en trevlig söndag i solskenet - jag ska försöka hinna med en promenad oxå :)
 

Ida