Teknikstrul, kaffe och båttur

Vi är på stugan just nu och myser på. Fåglarna kvittrar och jag sitter och surfar en stund på altan medan Tony och tjejerna är ute och fiskar en stund. Kaffekortet ovan är sedan imorse, det har tagit en stund att få ihop detta inlägg, teknikstrul och sedan åkte vi med båten till Godby för att hämta Novalie som blev ditskjutsad, som sovit hos farmor med kusinerna, Enya ville vara med oss igår. Men vilken ljuvlig kväll det var igår! Hoppas ni hade det lika bra med sol, värme, ledig stund och trevligt sällskap. 
Ska inte säga att det är en kris, men har en 40-års vändning tagit fart som mer och mer uppskattar lugnet och det lugnare tempot här på ön? 
 
"Vår" grävare har ännu inte varit här och grävt, men det gör inget, vi har gott om tid - varför stressa med en sak som ska skänka lugn? Vi förberedde istället för grunden med att snickra lådor som vi ska gjuta i så vi inte måste stå och göra det sen. 
Tony testade att lägga i båten här hos oss istället för hos svärmor, gick lika bra, bara att backa rakt ned i sjön, hos henne är det lite stenar och annat att trixa runt - väldigt praktiskt också att bilen fixar det - vi drog ju upp bryggan med den i höstas oxå! 
 
Ikväll tar vi "stora båten" hem till jobb och skola... 
 
Ida 
#1 - - Tess:

Vad trist med teknikstrul, men det ser väldigt härligt ut :) Havet ger mig ett sådant inre lugn. Kram

Svar: Ja det gjorde inte så mycket att det strula, satt och kikade ut över vattnet så länge :) Kram
Ida