En helg med marknad, blommor och vila!

Vi hade en lugn helg i helgen, tanken var tidigare att vi skulle åka till stugan men då det såg ut att bli dåligt väder + att vi bara fick plats på 13.30 färjan hem så valde vi att stanna hemma.... eller hemma och hemma, vi åkte i lördags till Rättviks marknad över dagen.
Den fina vyn som man möter när man åker över sista krönet innan Rättvik är sååå fin! Det var bra marknadsväder med sol, lite kyligt men vi hade vinterjackor och vantar. Vi hittade lite allt möjligt bra och ha, bland annat så köpte jag och Enya köpte nya väskor, färgglada mönstrade hinkar till bastun för att blanda "duschvatten", Tony hittade morsdagspresent till Birgit och jag hittade ett också ett större non-stick bakplåtspapper som passar i en långpanna!
Så nyss gjorde jag dubbel sats äggwraps, en plåt blir sex mellis för en minimage! Helt perfekt och nu slipper jag "baka" som tjejerna säger varje kväll. 
 
Potatis-Lasse som har sommarblommor har öppnat för säsongen och jag och Tony åkte dit i söndags för att köpa lite örter och blommor. 
Lite friskt vågat kanske att plantera ut, men de har stått med fiberduk över sig inatt och klarade sig bra, så jag får fortsätta så och hoppas på det bästa. Det är ju för bövelen vår nu ju....
 
Ida