Lillungen 12 år!

Det är inte klokt vad tiden går - Enya har idag fyllt 12 år! Vi hade släktkalas för henne i helgen och idag så har vi firat henne med frukost på sängen och så kom mormor och Kjell över på tårta.
Nu har vi inga småbarn längre och nu får vi ju inte heller vara hemma och vabba.... "tur" att hon var liiite sjuk häromveckan så att hon och jag fick vara hemma och mysa i två dagar.  
Finaste kakdekorationen! 
Köpte dessa tulpaner på Ikea i helgen när vi var där - visst är de fina?! Påminner lite om rosor. 
Enya fotade lite i söndags när solen var framme, tänk att snart är det april och nu i helgen så ställer vi ju om klockan till sommartid! Det verkar ju som om att våren håller på att övervinna vintern även fast det kom lite snö imorse. Jag har inte hunnit städa i trädgården än men det är ju fördelen med sommartiden att det blir ljusare på kvällarna.
 
Nu är det verkligen dags att lägga sig - jag måste verkligen ge mig själv en stor klapp på axeln för att jag har blivit betydligt bättre på att lägga mig - förutom nu ikväll då!! Men jag har sedan ett par månader tillbaka lagt mig vid senast 22.00 och sover alltså minst 7,5 timme varje natt -sååå skönt ska jag säga!! 
 
Ha det gött!
 
Ida