Ut på tur

Här är det semestermode, vacay-läge som gäller - vi alla sover länge och det blir sena frukostar till slutet av tv4´s morgontv (kom ihåg tidsskillnaden...). Idag hade vi liten utflykt med familjen Hellström där målet var självplock för jordgubbar ute i Geta, vi körde och vi körde (faktiskt runt hela södra vägen i Geta för er som vet) men hittade aldrig någon självplock för just jordgubbar.... Utan det blev den för grönsaker som vi plockade av och köpte istället! 
Enya bland morötterna. 
Selma plockade upp kärleksfulla morötter.
 
På vägen hem var det mer än lunchdags så då stannade vi på dem nyöppnade restaurangen i Västanträsk - Grannas bistro. Ligger vid sidan av just Grannas musteri. God mat och fin inredning precis i min stil! Hit kommer vi säkerligen att återvända någon gång i sommar! 
På ovanvåningen finns ett shuffleboard där vi spelade barn mot vuxna och vann en varsin omgång. Det är ju bra för husfridens skull. 
Resten av eftermiddagen/kvällen har vi tagit det lugnt och Tony och tjejerna har varit ute och fiskat och jag har pysslat lite med betong som ni får se resultatet av imorgon, pratat med syrran och jag har motverkat mot att bada i vassen..... nej jag har inte motionerat.... jag har klippt bort den! 
Jag min klant slog stortån i tröskeln av plåt in till villavagnen i förrgår så det blev ett sår, så det är bekvämast att gå i tofflor och inte i trånga skor.... ska försöka med lite salva och plåster inatt så kanske det läker ihop fortare.
 
Ha det gott så hörs vi!
 
Ida