Sneakpeak på bastun.....

Nu har snart första semesterveckan gått och idag är första dagen som vi inte har jobbat något på bastun för den är nämligen så gott som klar förutom trappen och att täcka in den på framsidan ned mot sjön. Det som vi pysslat med sista dagarna har varit att betsa väggar och tak i relaxdelen, målat dörrar och fönster och vindskivor..... men nu så är allt klart och det roliga med att inreda börja! 
 
Ska ta nya bilder imorgon - jag och kvällssolen och kamerainställningar var inte riktigt överens när jag skulle ta bilder på framsidan av bastun..... 
Vy från när man kliver upp på altanen och ser in relaxdelen och sjön utanför. 
Framsidan med dubbeldörrarna in till relaxdelen och bastun är till vänster.
Just nu får två fåtöljer från Ikea agera sittgrupp men vi ska köpa ett annan sittgrupp så vi får plats hela familjen. Så mysigt att kunna sitta inomhus och ändå njuta av sjöutsikten med dörrrarna stängda! 
Ett litet sidobord från Clas Ohlson står under fönstret, har tänkt att ha en korg eller liknande på golvet under.....  ser lite tomt ut just nu men ska fixas till. Till höger om detta bord står det en lång pall från Ikea och en handdukshängare från Mio på väggen. 
Ljuslyktorna från Tell me more har fått komma hit till stugan igen, bakom står en burk jag pysslat med - behållare för tändchipsen jag gjorde innan vi fick semester. 
 
Vi är så nöjda med allt och glada för att ha en egen bastu på tomten! 
 
Nu är det dags för sängen och ladda inför morgondagen som ska bli extra varm och solig enligt väderapparna. På eftermiddagen imorgon ska vi ta en tur med båten och titta på poker run som ska köra här i närheten. Ganska lugnt och skönt alltså! 
 
Hoppas ni alla får en fin helg!
 
Ida