Storstadshelgen 2019

I helgen som var vi iväg på vår årliga storstadshelg med Josse, Simon, Emma & Daniel. Såklart ätit massa god mat och druckit goda drinkar + promenerat runt halva stan känns det som då vi gick lite fel på väg till restaurangen i lördags.....
I fredags åt vi tapas och drack sangria på Aqui, dit var vi för några år sedan och det var lika gott denna gång och verkligen trevlig personal! Men jag tror nog sangria smakar bäst i sol, värme och på kanarieöarna ;)
 
Efter några timmars sömn och en god hotellfrukost så tog vi en promenad med siktet inställt på Centralbadet, men innan det så tänke vi ha lite höjdterapi med Tony....  
Som tur för honom var det inga guidade turer upp i tornet just nu! Sedan åt vi lunch på Hötorgshallen innan vi gick och badade en stund.
 
Middagen åt vi på APO, Asian Post Office, som Tonys chef rekommenderade. Det kan jag/vi verkligen rekommendera vidare! Sååå gott!  
Fördrink lemongrass - älskar syrliga drinkar! De har "sharing" som sitt koncept, alla får beställa en rätt från menyn så anpassar de mängden till hur många man är och så får alla smaka - kul! 
Den här valde jag - laxsashimi med purjolökstrassel... åhhh det bara vattnas i munnen nu.... *suck*. På bilden popcornsräkor och ostron. Den andra hann jag inte med att ta kort på. Till detta drack vi vitt vin.
Kaffe var någonting jag drack alldeles för lite av i helgen ;) passade på att ta en liten dessert med persika också. 
Sedan landade vi en stund på Daniels favoritställe, Bar Central.... de har mestadels öl där....
Lite otur för mig och Josse som inte gillar öl, tro mig, vi har försökt, som tur är har de vin - det man måste ta med i beräkningen är att det är mer % i vin än öl..... *note to myself*!
 
Men nu är det riktigt vardag igen, tjejerna har börjat i skolan, ridskolan började idag så nu är allt i rullning. I helgen blir det lugnt! Sova ut och ta igen förlorad sömn + tillfriskna från förkylningen som jag fick i måndags när jag stod i kassan av en schysst patient som hostade mig rakt i ansiktet - vart är folkvettet?! 
 
Ida