Förra helgen!

Stugan var verkligen inbäddad i snö, inget träd hade rasat varken på huset eller på boden efter stormen! Så skönt! I skogen runtom oss är det betydligt mer träd, men det får vi ordna med längre fram. Vi fick pulsa i snön fram till stugan, eftersom vi inte har beställt någon plogning, jag med låga vinterkängor så Tony fick pulsa med storstövlarna och göra väg till mig ♥ snön täckte hela stöveln på honom.... 
Isen har inte lagt sig riktigt ännu - att hoppa i sjön ser inte så lockande ut nu.. Inne stugan såg allt bra ut, ingen instängd luft eller nåt annat. Bara att kicka igång elementen när termometern kommit över till plussidan över hela dygnet! 
Efter pulsandet så åkte vi till Josse och Simon för att värma oss framför deras eldkammin och lite kaffe innan det var dags att åka tillbaka till svärmor för att fixa sig inför examensfesten.
Tycker att jag fick till en ganska okej sminkning för en gångs skull! Jag var nykter och körde, då tjejerna var ensamma för första gången hemma hos svärmor ett par timmar, vilket gick jättebra för tjejerna - det var ju mello och de hade sällskap av svärmors sällskapssjuka katt. 
Carolin blev ju färdig sjuksköterska i december och festen hade detta som tema! Nu hann jag inte fota allt - men hon hade fixat jättefint! 
 
Söndagen gick åt till snöskottning, kaffekalas för att fira kusiner som fyllit år och lite läxläsning för Novalie.... ja jag sa ju att katten är sällskapssjuk ;) - innan båten gick hem på kvällen. 
 
Det var vår förra helg -- den här helgen har vi tagit det lugnt! Vi var till Gryttjom och fikade igår och så har vi servat utespat med vattenbyte och såklart mello igår! Idag har Enya en kompis här och de är just nu och åker skridskor vid skolan. 
Imorgon har jag långdag, kassadag + att vi ska lämna in bilen för glödstiftsbyte så jag måste åka extra tidigt med Tony... jippi eller inte - men jag får ju lite plus på flexen iaf!
 
Ida