Hej December!

Nu är det bara tre veckor kvar till vintersolståndet innan det vänder och blir ljusare igen - jippi! Jag behöver lite mera soltimmar än vad november har bjudit på! 
 
Igår så fixade Tony och Enya advent här hemma med att fixa belysningen i fönstren och utebelysningen, vad jag och Novalie gjorde? Jo vi var på Friends arena för att titta på Sweden International Horse Show + lite shopping och mat inne på Mall of Scandinavia (okej, jag fixade adventsljusen och en julblomma idag). 
Prisutdelning av prinsens pris. 
 
Vi var på familjematinén som var bra, helt otrolig show av Lorenzo , men nästa gång ska vi åka på någon av de andra showerna för att se lite mera tävlingar. Vi gick runt och kikade lite på mässan, men det var såå mycket folk och trångt. 
Så det var ganska skönt att åka hem till lugnet på landet sen ;)
 
Idag har vi tagit det lugnt och fikat med syrran och Daniel när de kom efter Sally (hunden) och nu är det lite soffhäng innan läggdags! 
 
Hoppas ni haft det bra och nu så kämpar vi de tre sista mörka veckorna innan det vänder! 
 
Ida 
#1 - - Maj-Gret:

För 2 år sedan var vi också där , men vi var på fredagen då det var mest Islandshästar. Mycket folk och mycket att inhandla om man ville ha hästgrejer och ridkläder.

Svar: Ja det är ju en kul upplevelse med mycket av allt att se ;)
Ida