Betongpyssel!

Jag betongpysslade ju häromveckan och nu är det verkligen på tiden att jag delar med mig av bilderna eller hur! Kommer inte ihåg om jag skrev det men jag använde ju en hel säck betong och inte en halv som tidigare - och därför blev det många flera dukar och ont om utrymme och inte helt plan yta....  men men. Att få ihop två stycken dörrstoppar var i alla fall huvudgrejen! 
Blev riktigt nöjd med resultatet, gjutna i juiceförpackning och jag lade i en sten för att lägga till lite tyngd. Utanpå har jag limmat sisalsnöre från Biltema för att skydda färgen på dörren. Den ena råkade bli lite högre men den blev lite gullig med sin näsa så jag lät den vara kvar. 
 
Det blev hela fem stycken betongdukar i varierande storlek som jag har placerat runtomkring som dekoration.
Den här står vid trappen, fick som sagt inte helt plan yta under. Men fin i alla fall. Ser ni spindeln ovan för till höger!!
Den här står vid boden och jag gjöt runtom så att det skulle bli som en ram. 
Dessa två står nere vid bastun när man kommer upp på altan. Den vänstra har jag gjutit tidigare och har hemma i Kyrkbyn. 
Den sista duken får fungera som blomfat då jag inte blev helt nöjd med mönstret, det var också sista duken jag gjöt och energin var kanske lite låg.....
 
Så roligt pyssel! 
 
Ida