Påskhelgen och solnedgång

Så snabbt den här ledigheten gick då, men det var full fart nästan hela tiden! Vi kom ju i torsdags kväll vid 18-tiden till stugan, med strålande sol, vindstilla och solgata! Vi skyndade att packa upp allt så vi kunde njuta av kaffe på altanen medans tjejerna gick ned till vattnet och ut på stenen som annars ligger under vattenytan. Alltid "utvatten" så här års. 
På stugan har vi ju skogen nära, så fågelkvittret är alldeles nära - här hemma så har vi inte så mycket träd runtom som småfåglarna vill vara i så jag riktigt njuter av det när vi är där! Lägger in videon jag och Enya gjorde förra året så kan ni lyssna på fågelkvittret lite i bakgrunden ;)  
 
I fredags så sjösattes båten vi köpt tillsammans med familjen Hellström och det blev en premiärtur till Sommarön för picknic. Så kul att båda familjerna får plats samtidigt, nu kan vi utforska många öar i sommar + att barnen och Tony får åka vattenskidor. 
Sedan har vi jobbat och röjt på vår tomt, ätit påskmiddag med halva släkten pga magsjuka i ena familjen och den andra familjen väntar på sin tillökning, röjt på Tonys morbrors tomt efter stormen och sedan röjt lite mer på vår tomt.... Så det var ganska skönt att komma till jobbet och vila upp sig igår ;) + att jag jobbade extra några timmar på kvällen för det var kvällsmottagning på jobbet! 
Men nu så är det som vanligt igen, med två hemmarjobbardagar och sedan helg igen. Men den här helgen håller vi oss här hemma - måste ju fixa här med ju! 
 
Ikväll var det en helt magisk solnedgång här! Tyvärr är ju inte mina fotografiska kunskaper så magiska att det fastnar på bild.... men fint var det iaf!
 
Nu så är det sängen som gäller! Imorgonbitti kommer hunden Sally en stund medans mormor som är hundvakt behöver hundvakt ett par timmar. Då får det bli en förmiddagspromenad runt Väsby tror jag...
 
Ida