Låg igen.....

Lägger in en gammal bild, men såhär kommer jag ligga imorgon igen... tog kontrollprover förra veckan och nu har järnförrådet (ferritin) dalat ned till 20 och då tyckte läkaren att det var dags att fylla på igen eftersom det sjunker hela tiden. Så drygt och det läskiga är att jag inte märker att det sjunker utan att jag vänjer mig vid tröttheten tills det går så långt att jag blir andfådd om jag går upp för två trappor på jobbet. 
Försöker att ta järntabletter med jämna mellanrum men blir så förbaskat dålig i magen, men å andra sidan får jag väl skylla mig själv - när jag hämtade ut Monofer så fick jag vackert hosta upp 1693 kr!! 
Läste lite i en FB-grupp om att brännässlor har bla mycket järn i sig, läs härså vilken himla tur att det växer nässlor i våran granhäck då, delen som är mot vår granne så att det är en bit från vägen, och än har vi inte klippt gräset - alltså fria från avgaser! 
De här har jag sköljt och nu ligger de på en bricka för att torka så ska jag mixa dom till pulver för att strö på frukostmuslin bland annat, ska plocka mera för att förvälla och frysa in. 
 
Nu är det sängdags och så hoppas jag på att järndroppet gör att jag känner mig lite piggare imorgon kväll. Det är ju fördelen med engångsdroppet! 
 
Ida 
 
 
#1 - - Iza:

Lycka till!

Svar: Tack :)
Ida