Hej!

 
 
 
 
 
 
Vet ni, det här är första helgen på jag vet inte hur länge som jag sitter här vid köksbordet en lördag förmiddag med en kopp kaffe och bara veta att det är två saker som behöver göras. Äppleträden behöver beskäras och vår nya granne har tagit ned träden i trädgården och vi har fått stockarna som ska kapas till ved... Alltså inte sååå stora projekt ;) men jag väntar på Tony som är på skjutbanan just nu. 
 
För två helger sedan så hade vi Tonys 40-års kalas. Jättetrevligt och full fart fram till tretiden på natten. 
Carolin och Josefin fixade lekar och det var ballongtema, och vi kunde konstatera att de gröna ballongerna var lite svårare än de andra att smälla....ett riktigt gott skratt blev det ;)
 
Parallellt med denna fest så har jag oxå planerat syrrans fruhippa som var förra helgen! Daniels manhippa var samtidigt - eller straffsexa som de kallade den. Vi tjejer hade en lugnare dag innan vi alla träffades på kvällen.
Hon fick stå ut lite från mängden iaf med min peruk :) sedan började vi med bubbel och picnic ute i det gröna. Vi hade verkligen tur med vädret så det var toppen! Sedan gick vi och spelade shuffleboard och bowling + drack lite goda drinkar där för att sedan gå vidare och dansa brasiliansk salsa!
Vi var en liten grupp tjejer men vi hade jätteroligt och Maria hade fixat såååå fina tröjor till oss med texten "team Emma" och på Emmas stod det "I´m alreday married". Vi dansade i en timme och det kändes inte så jobbigt då - men j*klars vilken träningsvärk jag hade på måndagen! Gick som om jag behövde byta ut båda höftlederna.... nej, jag stretchade inte efter passet....är huvudet dumt får kroppen lida!! Killarna fick också testa nya saker :)
Efter detta så mötte vi upp killarna och då var det dags för Hits for you med middag och show. 
Vi rundade av dagen/kvällen vid ett-tiden och drog oss tillbaka till vårt hotellrum. Ganska skönt att inte behöva passa tåg och grejer + hotellfrukost dagen efter ;) 
 
Det är roligt med festligheter, men mycket att planera innan - och liiiite nice när det är gjort ;) När jag fyller 40 år så blir det nog en spa-resa för mig.....
 
Vet ni en annan bra sak - nu har jag bara 10 arbetsdagar kvar innan jag går över till primärvården!!! 
 
Ida 
Visa fler inlägg