Tröttmössa.....

Vi åkte iväg till Gränby idag, vi kom inte iväg så tidigt utan vi sov ut och innan vi skulle åka så tvättade Tony av bilen snabbt, det var så till och med att jag tyckte den var skitig! Så när vi kom in till Gränby var klockan strax före 13 och dags för lunch. Vi åt uppe på mattorget, jag gick till mitt vanliga sushi-ställe men provade en shashimi nu istället - men jag håller nog mig till sushibitar nästa gång, isbergssallad, gurka och majs tycker inte jag är några roliga grönsaker till detta i alla fall - eller har jag helt fel? 
Vi gick runt ett tag ibland alla affärer och tjejerna har köpt julklappar till varandra, det var ju mycket folk redan idag så hur kommer det vara resten av helgerna fram till jul? Blir som sagt till att handla det mesta på nätet och istället åka in någon vardagskväll efter jobbet. Vi föreslog att vi skulle fira jul i januari istället men tjejerna var inte helt med på den idén...
Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, vi har verkligen sovit ut denna helg, inatt sov jag nästan 10 timmar så just nu är jag inte så trött. Har bäddat rent i alla sängar och har tvättat håret ikväll - är inte det vardagslyx så säg!
 
Fredagsblomman blev inköpt på igår istället, och denna gång fick de varmt vatten från start! Har hört av en vis kvinna att det tycker de om ;)
 
Ida