Oväntat besök....

Har haft två hemskrivardagar, vilket betyder myskläder och osminkat samt håret i en slarvig knut.... Igår till lunch så tittade jag på ett avsnitt av "God Witch" på Netflix och det var lite sorgligt på slutet så jag grät en skvätt.... och när jag precis stängt av, snytit mig och torkat tårarna så ringer det på på "fin-ingången" alltså ingen van besökare - vad är oddsen för detta! Det var två herrar som ville värva folk till sin kyrka, vilken jag inte är intresserad av - men jag vill ju inte vara otrevlig så jag öppnade... Undrar om de köpte min historia, i myskläder och rödgråten "nej tyvärr min lunch är precis slut så jag måste börja jobba"..... haha 
 
Igårkväll fick jag en spontan ide, ringde till Veronica som jag inte träffat på länge och föreslog en promenad vilket hon nappade på! Så jag klädde på mig varma kläder (var ju -10 här igår!) och sedan åkte jag till henne och vi var ute och gick nästan en timme, kul att förena nytta med nöje! 
(Bild från Tresund, från sportlovet)
 
 
Ikväll ställde jag mig på crosstrainern ett avsnitt av "God Witch" i förhoppningen om att min mensvärk skulle lindras av motion..... det blev ju tvärtom! Så brukar det ju aldrig bli ju. Klickade nyss hem hallonbladste som jag hört ska lindra mensvärk, kommer ju inte hjälpa denna period men nästa får jag hoppas på. 
 
Imorgon får jag träffa lite folk igen -skönt, och på fredag ska jag klippa mig! 
 
Ida 
#1 - - Mammi:

Bild på nya du

Svar: Det är imorgon som jag ska klippa mig 😊
Ida