Julmarknad x 2!

I helgen har vi varit riktigt juliga, vi har varit iväg på två julmarknader! Igår åkte vi till Ulva kvarn utanför Uppsala och idag var vi till Strömsberg utanför Tierp. Tony gjorde lite service på V70 så vi åkte nog hemifrån vid 13-tiden till Ulva, men det gjorde inget att vi gick på slutet av marknaden, mysigt att gå lite i skymning och.....
...så hade de avslutning med en eldshow! Två tjejer, med musik och många olika nummer.
På marknaden köpte vi honung, lite olika ostar, Enyas ville ha kokosbollar, marsipanrulle med mockasmak och jag köpte ett hematithalsband. På vägen hem stannade vi i Björklinge och köpte middag som vi lagade direkt och sedan blev det "Så mycket bättre" och också "101 åringen..." 
 
Idag på Strömsbergs julmarknad köpte jag en dörrkrans och saffransskorpor. 
Den här marknaden är ju lite mindre + att vi varit igår så stannade vi inte så länge... Vi åkte hem och fixade lunch och fika efteråt med alla godsaker!
Vid det här laget kände jag mig lite pysselsugen men hade inget material hemma, så jag och Tony åkte ut på deras jaktmarker och tog granris (från ett träd som blåst ned) och lite mera kottar! Det var inte så mycket granris jag behövde heller - och våran granhäck går ju inte att ta ifrån när den är nyklippt!
Den här stjärnan köpte jag förra året när vi var på en julmarknad utanför Norrtälje, men barren var torra så jag tog bort kvistarna, sparade texten (ser ni att det är lika/samma textskylt som på kransen?) och snöflingebandet och klippte till ett hjärta i björknäver. Jag blev nöjd med den! 
 
Nu är det sängdags.... sent som vanligt på en söndag ;)
 
Ida