Hej hej, hallå hallå!

Det är ju nästan dags för en "vad har hänt senast" nu igen... jag hoppas att jag snart får tillbaka energin - det är fortfarande jobbrelaterat så det är absolut inget annat! 
 
Just nu är vi på stugan och firar påsk, öppningen av stugan har gått fint, tyvärr har bänkdiskmaskinen gett upp och kylskåpet verkar hänga på.... får kika på blocket eller nytt när vi kommer hem!
 
Men nu så lite bilder sen sist! 
När det var Earth hour förra helgen så åkte vi till Trollsjön i Tierp där de hade ordnat ett event för att uppmärkamma Earth hour. Det var upplyst med facklor och marschaller och en eldkonstnär var där för att uppträda. Det var tipspromenad också som vi fyllde i, det gick nog inte så bra för de har inte hört av sig än ;) 
Svårt att se men det var upplyst runt hela Trollsjön med marschaller...
 
Vi hade släktkalas för Enya i söndags, hon fyllde i måndags. Emma höjde ribban igen för pengapresenten!
Jag filmade när hon öppnade, men när man lyfter på locket så faller alla sidorna ut, i mitten stod en flaska Pommac och godis som föll ut, tillsammans med surrande kattleksaker och längst ut på varje sida satt det en sedel! Sedan fick hon såklart fina presenter av de andra! 
I måndags morse så fick hon fin sång, frukost på sängen och presenter!
I torsdags så åkte vi hit till Åland, första natten sov vi hos svärmor, men sedan har vi sovit här. Igår var vi ute hela dagen, strax efter vi kom hit till stugan så kom Hellströms på skridskor hit, isen är i år cirka 30 cm tjock! Vi klädde på oss, packade matsäck och följde med till deras stuga, närmare vassen och där fiskarna håller till för att pimpla!
Här åker tjejerna Hellström slalom mellan sina vantar i väntan på att vi packar ihop :) Vår stuga i bakgrunden. 
Vi hade väl någorlunda fiskelycka ändå, två gösar fastnade på kroken. 
Sedan grillade vi korv och pinnbröd på grynnan nedanför Josse & Simons stuga + drack kaffe såklart!
 
I förmiddags så var vi iväg till Mariehamn och Maxinge för lite shopping, sedan hem för lunch men i väntan på den så passade jag på att jobba...
Hann ju skriva ett diktat i alla fall medans Tony och Novalie gjorde pasta och köttfärssås, sedan gick jag in igen och skrev 2,5 timme efter lunchen. Var in cirka två timmar igår också, får se om jag går in imorgon eller om jag ska vara helt ledig - med en kommande köksrenovering så gör det ju inget att gå in på övertid när vi får...
 
Imorgon ska vi äta påskmiddag med hela Tonys familj, till lunch ska vi grilla korv ute på grynnan igen och då tänkte vi fira Enya här så Tony och Enya har bakat cupcakes och jag har gjort dekoration.
Små gulliga vimplar att sätta i cupcakes som dekoration. Lagom pyssel för mig idag :) 
 
Medans Tony lagade middag så gick jag ut på en kort prommis, måste få lite sol och D-vitamin idag, men fick en lagom dos också när svärmor kom förbi och tjejerna ville åka skridskor, så då tog vi en fikakorg ned på isen och drack kaffe där! 
 
Så det är en kort sammanfattning vad jag har gjort den sista tiden - jag har ju förstås ägnat mycket tid åt att kolla på serien Outlander på Netflix! Efter tips från tre personer så måste det ju vara något att se på - och jag har fastnat! Nu ska vi fika kvällsfika med tjejerna och sedan ska jag krypa ned i sängen med paddan och se ett avsnitt. Skönt med en lugn kväll här ibland.
 
Men så att ni vet - hemma vaktar katten, kattvakten, vaksamma grannar och larmet!!
 
Må gott!
 
Ida