Vår villavagn + house tour!

Okej, här kommer inlägget som jag skrev om tidigare! Före och efterbilder på hur vi valt att renovera vår villavagn invändigt. Vi köpte villavagnen på blocket i början på 2013, under tiden som vi renoverade och fixade festlokalen inför vårt bröllop i mars - vilket innebar att vi gick från en renovering till en annan på kort tid... Tror det var veckan efter bröllopet som vi började med att riva ut allt då det var så sunkigt och äckligt. Vi köpte vagnen av ett företag i Stockholm som haft den som boende till personal så därför var den inte så omhyst med kärlek så att säga...  Först tvättade vi rent och sedan målades alla väggar vita och vi återbrukade parkettgolvet i köket och den gråa mattan som vi använde i bröllopslokalen, samt byggde sängstommar och satte in nytt kök. 
 
Villavagnen har två dörrar, den första när man kommer upp på altanen leder in till allrummet och köket, där var det innan en platsbyggd u-soffa, en "öppenspis" i gasol och en bokhylla där en tjock-tv ingick.
En del av köket och matplatsen. Där borta är sovrummen. 
Matplatsen från andra hållet. 
Andra delen av köket. 
Borta vid andra dörren, vid sovrumsdelen. 
Många dörrar, som hakade i varandra när man öppnade dom, vi har tagit bort alla förutom till toan och duschrummet.
Novalies rum. 
Enyas rum, det minsta rummet. 
Master bedroom - vårat sovrum. 
 
Ja ni ser, inte så fräscht att man ville flytta in och sätta sig i soffan precis! Men med mycket färg, kaffe och pod i lurarna så fixade det sig! I april 2013 så var jag mellan arbeten, slutade i Östervåla i mars och började i Österbybruk i maj - ganska passande faktiskt! 
Tjejerna lekte koja i hörnet också ♥
Matplatsen, hålet i väggen är servicelucka till duschen.
Vårat sovrum.
Nytt fräscht golv på toaletten!
Det nya köket börjar växa fram! 
Ljust och fräscht när man kikar bortåt sovrummen.
Speglarna lät vi sitta kvar i varje rum, alltid bra att ha samt att eluttaget skulle bli svårt att få till snyggt. Tjejerna fick välja färg och Novalie tog rosa.
Enya ville ha rött!
Vår spegel och garderob blev i grå nyans som dörrarna i resten av vagnen och garderoben i allrummet. I vår garderob sitter proppskåpet så därför fick den vara kvar. 
 Men nu till nutid och hur det ser ut idag! Istället för en stora soffan så har vi satt in bäddsoffa från Ikea, och vid dörren står det just nu två stora förvaringslådor från Ikea, men de skall bytas ut till den låga kallaxhyllan under sommaren.  
Bättre bild från tidigare, men då ett annat bord.
Kök och matplats. 
Mysigt att titta ut medans man står vid diskbänken.
Matplatsen idag.
Novalies sovrum.
Vårat sovrum. Återbrukade en blompiedestal från mormor och mormar, tog dubbelhäftande tejp på en bricka från Lagerhaus - perfekt höjd som sängbord!
Våran mini-toan, på golvet ligger den matta jag vävt med rockring. 
I duschrummet så satte vi in ett till handfat som är lite större och jag har gjort en hylla med inspiration från Pinterest. 
 
Ja så här ser det ut, vi är nöjda och trivs så himla bra där. Jag och Enya gjorde en house tour till vår kanal på YouTue, passa på att titta på den också!  
 
Ida 
#1 - - Nathalie Isaksson:

Vad mysigt krypin :)

Svar: Tack :)
Ida

#2 - - emma:

vilken skillnad

#3 - - sofia:

Wow vilken stor skillnad, så fint :)

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#4 - - Viktor Högnäs:

Riktigt mysigt! :) Härligt!

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#5 - - Emeeli:

Wow. Allt jag har att säga är wow 😍😍

Svar: Tack :)
Ida

#6 - - Kamilla:

Jisses vilken fin förändring. Så charmigt med villavagn. Jag är själv uppvuxen med att vara i husvagnen hela somrarna som barn.

Svar: Tack så mycket :) Jag är oxå uppvuxen med husvagnssemestrar, så det är så skönt att vår står stilla :)
Ida

#7 - - Lisa (sjubarnsmamman):

WOW! Vilken skillnad. Jättefin!

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#8 - - Frida:

Wow vad fint ni har det!

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#9 - - Jennysvardag:

Så fint :)

Svar: Tack :)
Ida

#10 - - Miss Jennifer:

Jätte fint :D

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#11 - - Wifeey:

wooow så snyggt de blev :D

Svar: Tack så mycket :)
Ida

#12 - - Anonym:

Wow, nu blev jag inspirerad av att riva ut vagnen, ser från dom gamla bilderna att vi har en likadan, men vad heter den?, våran är inbyggd så jag vet inte vad den heter .
Mvh Peter

Svar: Va kul att vi kunde inspirera dig :) Kollade igenom lite gamla bilder och det står "atlas fanfare super" i fram på den. Mvh Ida
Ida