Istället för en blomma

Vi fick en för tidig "istället för en julblomma" present av mamma och mormor häromveckan, en spegel, och nu häromdagen kom den upp på väggen mellan kylskåpet och Novalies dörr, alltså det nya området som vi fick när vi rustade köket i våras.  
Eftersom ljuset är obefintligt såhär års, så får ni en mörk kvällsbild.... men efter imorgon så går vi mot ljusare tider igen! 
Planeringstavlan har fått flytta ned från bänken till en dörr, jag funderar på denna tavla som kan sitta på dörren. Något mera behövs på vardera sida med lite höjd i, antingen på bänken eller på väggen.... Letar vidare :)
Hej hej!
 
Idag har jag haft hemmarjobbardag, jag jobbade in två timmar igårkväll eftersom Novalie skulle till ridskolan, så jag slutade vid 14 och tog en halvtimmespromenad innan vi åkte iväg för att få lite dagsljus (vi får lägga upp tiden hur vi vill, bara vi gör våra timmar - jättebra tycker jag!). Så skönt att det vänder imorrn, det här halvåret har nog varit det mörkaste och solfattigaste på länge. Imorgon jobbar jag backoffice i kassan ända till 17, konstigt att den sista timmen kan kännas så lång.... Jag håller på att ladda upp en bärbar högtalare så jag kan lyssna på lite musik när jag är själv, det är så himla tyst annars. Högtalaren som jag har på mitt skrivbord är lite för intrasslad för att ta bort för en dag... Tony har lovat att ha "fredagsmiddag" på gång när jag slutar + lite rött att dricka för att fira långledigheten!
 
Ha det gott!
 
Ida