181216

Redan söndag kväll nu och inte många dagar kvar nu både till vintersolståndet, julhelgen såklart och 11 dagars ledighet med roliga utflykter. Mycket att se fram emot alltså! 
 
Igår unnade jag mig lite vardagslyx, en liten julklapp till mig själv - jag var till en salong här i Tierp och gjorde ansiktsbehandling, så skönt med egentid och huden känns jättefint efteråt. Får ärligt erkänna att jag varit dålig med att ta hand om huden i ansiktet och kommer bli bättre hädanefter. 
 
Idag har vi varit till Gränby för att tjejerna ville inhandla lite klappar, gick bra trots allt folk. Den nya delen av centrumet har ju öppnat så vi var där och kikade och åt lunch på en pastarestaurang, mycket lugnare och skönare än på mattorget + godare! Jag åt en antipasti bricka istället och tog lite mera grönsaker från deras salladsbord. Försöker ju undvika kolhydrater mer och mer nu. 
Gillade mest lufttorkade skinkan i mitten och korven till höger i bild, den vänstra smakade för mycket fläsk... Tjejerna tog en varsin pasta carbonara portion i vuxensize, det som blev över fick vi ta med hem. 
 
Menytavlan har fått komma upp på väggen mellan spisfläkten och altandörren, Rusta har ju passande nog öppnat en butik i Gränbystaden så jag gick in snabbt och köpte tavellisten medans de andra väntade i bilen. 
Såhär ser våran matvecka ut, Tony är lite bättre på att skriva mer lockande måltidsbeskrivningar, jag får bättra mig där... men det är skönt att planera för båda två. Samtidigt så gör vi beställning på Ica.se som jag hämtar imorgon efter jobbet.
Sen är det ju bara middagen som ska lagas också, Tony kommer jobba över nästan varje dag så det jag som fixar eller så förbereder vi kvällen innan. Men imorgon så blir det jag..... 
 
Ida