Helgen

Veckan som gick, ja den gick ju i rasande fart som vanligt! Det kommer bli mera tätare inlägg här på bloggen framöver - det har varit lite mycket nu och på kvällarna har det varit något att fixa med.... lite fix kvarsår dock. En bänkskiva som ska bytas, en halv vägg typ som ska tapetseras... inte så mycket alltså ;) + en list uppe på bänkskivan....
I helgen så jobbade Tony på Tierps arena så vi tjejer var hemma och hade sovmorgon, var på Tierps torgfest, grävde upp och igen en blomrabatt, druckit kaffe med svågern från Åland, ätit lunch på Subway, skottat äpplen, fallfrukt och stått en hel timme i kö för sju minuters nöje! Det kändes som jag hade sprungit ett maraton, att stå rätt upp och ned på asfalt.... I vilken ordning vi gjort detta får ni lista ut och roa er med själva ;)
 
Igår fick jag ett mindre roligt meddelande av sköterskan på jobbet att hon var magsjuk, och (tack och lov) inte kommer till jobbet.... sådana meddelanden kommer jag inte behöva ta emot i framtiden på en söndag! Det ska bli så skönt att lämna en liten mottagning och bli del av en större - där inte en hel mottagning faller på en person utan det fungerar ändå även fast det blir bökigare. Nu är det bara sex veckor kvar på min uppsägningstid, så jag får härda ut och hoppas på att de hittar någon ersättare för mig så jag kan gå någon dag tidigare!
 
Hoppas ni haft en fin helg!
 
Ida