Hej.....

....fredag så trevligt att du är här ;) Fast nu snart så är det ju lördag oxå... men iaf ;)
Vad har hänt senaste veckan då, ja förutom att jag fixade PP-presentationen, så åkte jag igår efter jobbet till Granngården för att köpa ljung och tur för mig att de hade så bra pris - 5 st för 100 kr! Det går ju åt några ljung med tre blomlådor på framsidan och nu krukor på baksidan för att pimpa vid spa'et.
 
Tanken var att jag skulle fixa detta nu i helgen, men efter kaffet igår kväll fick jag ett ryck och fixade allt + "nattade" pelargonerna för vintern. Känns bra att det är fixat och det gäller ju att passa på när energin kommer!
 
Idag har jag jobbat hemifrån och tjejerna har haft lovdag, och för att lyxa till det vid lunchen så åkte vi till restaurangen i grannbyn.
Efter det var det bara hem och jobba en stund till för....
...nu under helgen ska journalsystemet uppgraderas - blir spännande på måndag om allt fungerar! Men jag flexade ut en stund innan för på fredagar är det ju alltid hästar, stallet och ridning!
Lyckas ju med öronen som alltid ;) 
 
Efter middagen så blev det kaffe såklart och fredagsmys, jag tog en promenad efteråt, det känns verkligen i kroppen att jag rör mig mindre när jag jobbar hemma, gick bara en kortis på 3 km då Tony jobbar kväll och ville inte lämna tjejerna hemma själva för länge. Nu ska jag gå och lägga mig, känner att ögonen klipper litegrann, så skönt med sovmorgon imorgon! 
 
Ida