Snart är det nytt år

Nu är det strax nyårsafton, jag sitter uppe medans resten av huset sover i vanlig ordning ;) - kände att jag behövde dricka lite vatten innan jag går och lägger mig + att jag vill uppdatera lite här oxå. Lite drag av Alfons Åberg kanske? Josse, Simon och barnen kom till middagstid så jag och Josse "värmde" lite inför morgondagen med två glas vin till fredag´s tacon. 
Jag & Tony blev överraskade i onsdags, det var då vi tänkte "jula ut" efter jobbet - men när vi kom hem så var det redan fixat av mamma och barnen!! Så skönt - återigen tack för det!
Men jag har plockat fram en julsak igen... ljusmanschetterna som är så fina!
Igår så var jag & Tony och handlade nyårsmaten på Ica Maxi i Gävle och då åkte vi förbi Rusta och köpte ljusstakarna, manschetterna har jag haft ett år utan att ha haft bra stakar, nu har bra stakar tills jag hittar de perfekta!  
Imorgon så jobbar Tony (som vanligt), Simon ska dit och hjälpa till en stund så då ska vi tjejer ta det lugnt men också fixa efterrätten. Hoppas på fint väder så kan vi ta en promenad och få lite luft innan bara!
Fick just en notis på FB om en grupp jag var med i tidigare som nu bytt namn till "8 mil i januari 2017" - där ska jag hänga på, utmaningar är kul =)
 
Hoppas ni alla får ett gott slut och ett gott nytt år!
 
♥♥♥
Ida