Första dagen - en måndag!


Ja det är måndag, ny vecka och nya tag ;) och jag har nu börjat med Olgas träning, jag gillar ju styrketräning och kommer nu följa henne "by the book" istället för min PT härhemma. Så jag gjorde allt, uppvärmning, körde 3 set med 5 reps och med lätta vikter som det står - allt för att vänja kroppen och sedan stretching efteråt. Nu tänker jag inte göra som jag gjorde för några veckor sedan när jag körde det där monsterpasset..... fick (självdiagnostiserad) nog muskelbristning - grinade inombords när jag reste mig från sittande efter en vecka trots smörjande av Voltaren gel.... "är huvudet dumt får kroppen lida" stämmer alltid!!! 
 
Så imorgon är det lågintensiv cardio och det passar bra efter Novalies kalas! Kan inte fatta att hon fyller 10 år imorgon och vi firar 10 år som föräldrar.... ♥
Imorgonbitti blir det sång och paket på sängen, och hon ser framemot att gå på fritids och vad de inte vet är att farmor, faster och kusinerna kommer överaska dem på förmiddagen och hämta hem dem och på kvällen kommer resten av släkten här på svenska sidan och firar + grannfamiljen = fullt hus! KUL!
 
Nu sängen!
 
Ida