Halloween och lite vin!

Hur har ni haft det i helgen? Vi åkte igår efter att Tony styckat till Josse och Simon i Norrtälje, alla barn klädde ut sig och gick i området på lite "bus eller godis" - Novalie har fixat sin egen sminkning, ja eller såret! Det var någon som inte hade godis hemma, de tyckte att barnen skulle komma tillbaka på onsdag, så de blev utsatta för bus - de fick bilen inlindad i toa-papper, ganska harmlöst bus eller hur. 
Det tycker jag är lite rörigt/förvirrande med denna helg/dag, när infaller den egentligen - vissa firar helgen som var och vissa nästa helg och vissa säger onsdag?! Men att "fira" något som går ut på att skrämma varandra förstår jag inte heller.... vi firar inte - ja visst tjejerna får sminka sig om de vill och använda sig av vad vi har hemma för att klä ut sig men vi köper inte maskeradkläder bara för att....  jaja bara alla har roligt så får man väl göra som man vill....
 
Denna vecka så är det ju höstlov, men vi jobbar på men har stor hjälp av mormor som kommer och umgås med tjejerna och de ska hitta på lite saker på dagarna. Jag har två hemskrivningsdagar så då finns jag ju hemma iaf. Det är en fördel med att fylla 40 år och jobba inom regionen - en till semestervecka!
 
Ida