Första hemskrivningsdagen och kesopannkakor

Idag har jag jobbat hemifrån första dagen för vårdcentralen och likaså sitter jag hemma imorgon med! På gamla jobbet så satt jag ju bara hemma på fredagar - så idag har jag haft lite fredagskänsla - och redan önskat folk en trevlig helg.... Just nu går jag på en annans "rad" eftersom hon är sjukskriven efter en operation framtill jul och då kommer jag ha olika hemskrivardagar varje vecka men jag har önskat att få samma dagar när hon kommer tillbaka, de som håller på med schemat ska försöka få till det, vi är ju nio stycken sekreterare - tänk så många arbetskamrater jag har nu!! 
 
Enya och jag fixade middagen i väntan på att Tony och Novalie skulle komma hem från ridningen, jag gjorde kesopannkakor och övriga familjen "vanliga" pannkakor. Har börjat skärpa till mig igen och äter mera proteininriktat. 
Den här gången fick jag till dom riktigt bra! Hade osötade bär och kvarg som tillbehör.
Alldeles nyss åt jag upp den sista som en smörgås med ost och skinka på, bra att ha till mycket alltså! 
 
Nackdelen med hemskrivning är ju att jobbet blir ännu mera stillasittande, på jobbet rör man ju lite mera på sig. Så jag tog en kort promenad (3 km)  i det starka månskenet för att sedan träna trx med Tony hemma.
Smidigt att göra medans barnen äter kvällsfika! 
Nu är det dags att sova.... hade ju tänktk att lägga mig innan 22.... det gick ju sådär då......
 
Ida