Sommarstängning

I helgen, eller rättare sagt i söndags var det första gången sedan semestern vi var över till stugan, för att stänga för säsongen.... Lite trist kändes det när vädret var så härligt. Vi åkte i lördagskväll och sov hos svärmor och sedan upp tidigt i söndags för att plocka ihop.
Hann sitta en liten stund på bryggan och njuta iaf innan vi drog upp bryggan....
 Tonys morbror har hjälpt oss de senaste åren med att dra upp bryggan med sin traktor - men Tony fick en snilleblixt nu när vi har fyrhjulsdrift att vi kunde ju prova själva! Och det fungerade ju galant och ett + för att det blir mindre påverkan på gräsmattan än traktorhjul :)
Så nu är stugan "nattad" för i år och vi längtar redan till i vår!
 
Ida 

Nya tider!

Sådärja, nu är första dagen avklarad på nya jobbet, och såklart måste ju FB uppdateras eller hur ;) Mycket info första dagen och att "boa" in sig på skrivbordet. Hann inte med/glömde dricka vatten på förmiddagen så efter lunch kom huvudvärken.... men gick som tur var över efter en halvliter vatten! Så skönt att ha kollegor på plats runtomkring sig. Nu är det bra att ha kollegorna nära med många nya ord igen, att skriva en vårdcentral är ju väldigt vitt och brett jämfört med barnmottagningen där det blir mycket samma lika....
 
Fick fina blombuketter från mottagningen och av min sekreterarechef förra veckan, roligt att få blommor. Av sekreterarchefen fick jag också en karaff för valfri dryck ;)  
I mitten på september när jag var på AW med mina gamla kollegor i stan fick jag denna fina lykta! 
Igårkväll innan vi lade oss så scrollade jag igenom FB och såg att en tjej skrivit på lokala köp och sälj sidan att det var norrsken i Tierp så vi alla sprang ut och kikade.
Riktigt magiskt men svårt att få en bra bild med mobilen!
 
Ida 
 
Visa fler inlägg