Vår halloween pumpa och YT-filmen

Såhär fin blev vår pumpa som Enya och jag fixade med igår - det är meningen att den ska vara lite halvskrämmande/snäll/glad.... Det är ju mest äldre personer i denna by men fyra stycken barn var förbi och "halloweenade" för oss.Tur att vi hade godis hemma, annars hade vi fått huset inlindat i toapapper!
 
Novalies film ligger ute på YouTube nu, lägger in den här också så får ni kika! 
 
Imorgon ska jag åka ned till jobbet och jobba - kul att få träffa lite folk igen...Sedan när jag har fasta dagar med hemskrivning så ska jag se till att ha någon aktivitet på kvällen där jag får träffa lite folk - kan bli risk för lappsjuka annars! 
 
Ida 
 

Film och pumpadags!

Hemskrivning och innesittarväder! Hade tänkt ta en liten bensträckare under dagen men när regnet har vräkt ned så har det inte känts så lockande. Har i skrivande stund bara gått 2221 steg - är ju ganska långt kvar till hälsosamma 10-tusen...  Novalie har gjort en ny vlogg till sin kanal och ville ha hjälp med en "bakgrundsmelodi" ska se om vi kan fixa det om man loggar in på datorn. Nu håller den på att överföra till YT - har knappt kommit hälften på 20 minuter.... åh vad jag kan sakna fiber i vissa lägen!
Enya pysslar med lite annat, appropå våra halloweentraditioner ;)
 
Ida

Halloween och lite vin!

Hur har ni haft det i helgen? Vi åkte igår efter att Tony styckat till Josse och Simon i Norrtälje, alla barn klädde ut sig och gick i området på lite "bus eller godis" - Novalie har fixat sin egen sminkning, ja eller såret! Det var någon som inte hade godis hemma, de tyckte att barnen skulle komma tillbaka på onsdag, så de blev utsatta för bus - de fick bilen inlindad i toa-papper, ganska harmlöst bus eller hur. 
Det tycker jag är lite rörigt/förvirrande med denna helg/dag, när infaller den egentligen - vissa firar helgen som var och vissa nästa helg och vissa säger onsdag?! Men att "fira" något som går ut på att skrämma varandra förstår jag inte heller.... vi firar inte - ja visst tjejerna får sminka sig om de vill och använda sig av vad vi har hemma för att klä ut sig men vi köper inte maskeradkläder bara för att....  jaja bara alla har roligt så får man väl göra som man vill....
 
Denna vecka så är det ju höstlov, men vi jobbar på men har stor hjälp av mormor som kommer och umgås med tjejerna och de ska hitta på lite saker på dagarna. Jag har två hemskrivningsdagar så då finns jag ju hemma iaf. Det är en fördel med att fylla 40 år och jobba inom regionen - en till semestervecka!
 
Ida 
Visa fler inlägg