Utflykt till Dragon Gate

Idag var vi iväg på en fikasväng till Dragon Gate som ligger en bit bort, ni kanske vet stället som man passerar när man åker norrut på E4:an innan Gävle. Nu har det blivit ägarbyte och nya saker är på gång, en tjej härifrån trakten har öppnat upp ytterligare ett kafé i ett av husen bredvid - och dit åkte vi och fikade idag efter att vi varit duktiga och vinterstängt altanen.
 
Efter att vi fikat - vilket var jättegott! Tjejerna tog en varsin kladdkaka med vispgrädde som var jättegod med + i kanten från Novalie att det var vispgrädde och inte "sprutgrädde", Tony tog en dammsugare medans jag bara tog lite smakbitar från alla... 
Ja, efter fikat ja, då tog vi en promenad inne på området och fick en guidad tur med hjälp av en app som man fick ladda ned och via den fick man koderna till dörrarna för att komma in. 
Muren som man ser från vägen, visste ni att man kunde gå inne i den? Det visste inte jag, men nu så! Inne i den så finns massa massa bilder!
Samt att i mitten ungefär så finns det ett pingisbord där man kan ta sig en liten match!
 
En rolig liten utflykt alltså! Får nog åka tillbaka och fika igen - för på andra sidan kafet så var det en massa grejer, och där fanns det bland annat körsbärskvistar som jag köpte några kvistar av - såg ett träd inne i restaurangdelen under guideturen som jag tänkte försöka återskapa.... 
Visst var det lite fint! Jag köpte fyra kvistar idag á 30 kr/st och som ni ser så går det åt ett par stycken för att få ett maffigt träd.... så jag kanske nöjer mig med att sätta dom i en vas tillsvidare samt att jag måste ju hitta ett lämpligt träd också, på stugan har vi ju lite "sly" som behöver tas ned - kanske finns något lämpligt ämne där att ta till våren. Vart jag ska placera detta träd har jag inte riktigt bestämt än - kanske ute på altanen bredvid poolen?!
 
Men nu så är det dags för sängen, hoppas ni haft en bra söndag och är redo för en ny vecka!
 
Ida