Bion helt för oss själva!

Igår var vi på bio, vi valde att åka till biografren här i byn då jag slutade klockan 17 - skulle bli väldigt tight, eller i alla fall snålt om tid att åka in till Gävle eller Uppsala om bion skulle börja 18.15 + att jag måste ju äta något innan också... så därför gynnade vi bion i byn!
Nu till det komiska... eller ja.... vi hade bion helt för oss själva. Eller ja en utav personalen kom in i salongen och skulle kolla på filmen och jag var tvungen att fråga om de skulle köra filmen bara för oss - de skulle visa en annan film senare och sedan så ville hon oxå se den så de körde på. Till den senare filmen kom det några fler besökare iaf. 
Visst kan jag förstå att man gör en grej utav det hela att man åker till stan för bio och går ut och äter samtidigt, men ibland är det skönt att ha nära hem + att tänka på att gynna de på hemmaplan!
I vilket fall som helst så tyckte vi alla att filmen var spännande och bra! 
 
Idag har vi varit på hemmaplan, Tony har styckat i garaget, jag har varit ute på en promenad, Novalie har dammsugit och håller på att fixa kolapopcorn nu. Ganska lugnt alltså...
 
Ida