Vilken cliffhanger....

Helgen på stugan gick fort, så fort att jag inte hann knäppa de bilder jag tänkt - hade tänkt fixa det innan vi åkte och stugan är nystädad och kuddarna i soffan ligger snyggt ;) men det gick liksom inte, färjan hem väntar inte. Så tänkte jag att jag har säkert "efterbilder" på externa hårddisken - men nada! Så förlåt för den cliffhangern - jag kommer att hålla er på halster ett tag till. Vi åker snart igen och ska jag knäppa bilder!
 
Vi fixade i trädgården igen, jag trimmade gräs och Tony röjde sly med röjsågen och klippte gräsmattan. Bryggan har kommit i sjön för i år, det var lite "utvatten" så det var en bit extra att putta ut bryggan samt lite teamwork av hela familjen när spången skulle på plats och sprintarna hamna rätt - men vi fixade det! Om två veckor ska Novalies klass åka på skolresa till Åland (de ska sova på Lemböte lägergård) och en av dagarna ska de till vår stuga för att grilla korv och då vill vi ha det lite fint, Enya och jag ska sova på stugan då och dagen innan ska jag klippa gräset (borde vara dags för en gräsklipparrobot på ett av ställena snart va?) och sedan kommer klassen. 
 
Tony lade nät med sin morbror och i söndags innan vi åkte så åt vi fiskpaket med nyfångad gös med färsk sparris, morötter och lök. Kokt brysselkål och potatis på sidan om. Somrigt och gott - ett glas vitt till hade ju suttit fint ;)
 
Nu är det sängdags!
 
Ida