Köket, teaterpremiär och utomhuspremiär!

Köket är inte klart, men vi har kommit en bra bit på väg ändå, fläkten har inte kommit än, den kommer 15 maj förhoppningsvis och sedan ska täcksidor, socklar uppe och nere fixas samt golvlist mellan det nya och gamla - sen så! Men jag ville visa er ändå hur det ser ut...vardagen med en ombyggnation :) 
Igår hade vi faktiskt en liten byggpaus ifrån köket vilket faktiskt var lite skönt. Novalie hade föreställning med sin teatergrupp och hade sin teaterpremiär med fjärilar i magen. Föreställningen hette "The School" och handlade om elever med udda talanger, Novalies roll hade som talang att sjunga falskt, och jag är så imponerad över hur bra hon vågade stå där och sjunga falskt!
Efter föreställningen så åkte vi förbi "Potatis-Lasse" som öppnat för säsongen, köpte bara lite kryddor denna gång. Väntar ett tag till med att fixa sommarblommorna, känns ju som nyss jag fixade penséerna ju... Köket har verkligen tagit upp all tid nu ett tag! Altanen brukar vi oftast öppna upp tills när Enya fyller i slutet på mars, men i år var det ju så kallt och sedan efter kalaset så började vi med köket - så vi gjorde det igår istället. 
Go´middag i solskenet - hur underbart är inte det?! Vi insåg när solen började gå ned att om vi trimmar granhäcken så kanske vi kan sitta ute en stund till... men då gick vi in i stället - det härliga med att ha hus och trädgård - man är aldrig sysslolös.... 
 
Ida