Mors dag och köksfix

Vi har hunnit med både det ena och det andra idag! Det började med skönsjungande sång på sängkanten paket och underbart pyssel från barnen och sedan en långfrukost innan vi började fixa med köket. Nu är allt nedtill klart! Listen ditsatt på golvet, täcksidor på skåpen med lite special-fastsättning och sockellister, det tar sin lilla, att fixa det där sista. Nästa steg är listerna uppe på skåpet, de ska ju kapas och geras och då gäller det att vara pigga och alerta ;) samt listen under överskåpen! 
Fick till en promenad på kvällningen på 3 km (provade jogga en liten bit oxå!) och gjorde lite styrkeövningar på det - så nu känner jag mig hurtig och nöjd och hoppas på träningsvärk! 
Men nu är det sängdags, "råkade" visst dricka kaffe efter min deadline, så vi får se hur detta går... ;)
 
Ida 

Upp i det blå!

Ikväll var vi iväg på lite äventyr! Fallskärmsklubben hade grannflygning, vilket är precis vad det låter, att vi grannar till klubben blir bjudna på en flygtur över där vi bor, som ett "tack" från deras sida då flygplanen surrar hela sommaren - vilket för mig bara är ett sommartecken och ett ljud som hör till i bakgrunden! I höstas åkte bara Tony och tjejerna då jag var på fruhippa i Norrtälje, här kan ni se deras vlogg från den dagen! Men i år gick det!
 Först när vi kom blev det info och fika, sedan blev gruppen uppdelad i hur vi bodde, vi kom i grupp 3 av 5.
Redo för start! Här flyger vi över vår lilla by! Vårt hus ligger granne med det vita huset på åkern.
Sååå litet allt ser ut från 200 meter.
Tack så mycket för en trevlig flygning!!
 
Ida 
 

Pysslat

Lite pyssel hann jag med på stugan i helgen, ett pyssel som legat och grott ett tag - kanske inte blev riktigt som jag hade tänkt.... Men ni får se den ändå. Kan ni gissa av bilden ovan vad det är? Inte?!
En drömfångare av rostig taggtråd och spetstråd och tyg, tygremsorna har jag klippt och bränt kanterna på med tändare för att de inte ska reva upp sig, det gav på vissa ställen lite extra "patina".... Jag ska fylla på med extra remsor nästa gång så att det är remsor till kl "8 och 4" på varje sida, så kanske det blir bättre. Trodde att jag hade mera spetstyg där men det hade jag visst tagit hem hit. Spetsbandet som håller i hjärtat kunde jag ha lindat på ett annat sett kanske... men det har jag limmat med limpistol så det siter vackert där det sitter!
 
Ja ja, så kan det bli - men jag fick mysa på och pyssla iaf :)
 
Ida 
 
 
Visa fler inlägg