Hej!

Vi tjejer har tagit det lugnt i helgen, medans Tony har jobbat på arenan... jag har legat i solstolen och lyssnat på ljudbok och tjejerna pysslat med sitt. Sovit ut har jag gjort - imorse vaknade jag 9.50!! Så jag undrar hur det kommer gå att somna ikväll... (att jag "råkade" dricka en kopp kaffe strax efter 19.00 kan vi ju bortse ifrån...).
 
Fast lite nytta har vi tjejer gjort - Novalies nya klass (7:an till hösten) har fått uppdraget med läktarstäd på arenan, fast det vet inte resten av den nya klassen om än ;) så det var tjejerna från Kyrkskolan som har städat den här gången + föräldrar. Jag och Novalie var med i torsdags, fredags och igårkväll efter tävlingarna slutat. Ganska lindrigt jobb och det gick fort! Så jag kan ju säga att jag varit på arenan i år iaf (är inte ett dugg intresserad av motorsport)!
Igår var det glassväder, eller idag oxå ;) men igår åkte vi till kiosken i Tierp där de har runt 25 sorter att välja på!
Idag så åkte vi till Trollsjön i Tierp, innan så åkte vi till Hemköp och köpte sallad. Jag har inte varit där på sommaren någon gång - jättefint! Det var 19 grader i vattnet och jag tog premiärdoppet för i år! Det var en tant som hade termometer med sig - det va ju ganska smart! Kanske ska bli en tant och köpa en sån :)
Imorse vid morgonsurfen och kaffet så hittade jag ett parasoll på FB´s köp och sälj här i byn, så det åkte vi och hämtade efter badet! Så nu kan vi bada även om det regnar lite eller snöar! 
Ville testa hur det ser ut innan vi skruvar fast det i golvet så att det inte blåser bort! Det är lite solblekt men för 200 riksdaler så tycker jag det är okej.
Nu ska vi titta på något avsnitt av YouMeHer och sen är det dags att göra sig redo för en ny arbetsvecka - än är det inte semester, får vänta ett tag till...
 
Ida 
 
#1 - - Wifeey:

men va mysigt :D

Svar: :)
Ida

#2 - - Emma Engström:

Men så mumsigt med glass! :D Ser så härligt ut!

Svar: Ja det var gott :) Mysigt att åka iväg en sväng oxå!
Ida