Varmaste dagen?

Herregud så varmt det har varit idag! Så varmt så att vi på eftermiddagen/kvällen fick sätta ett bord på baksidan av huset i skuggan så vi kunde äta middag, och där var det ändå 30 grader! Det är ganska svårt att motivera barnen till att dricka mycket vätska, det är tur att vi har nära till sjön så de kan kyla ned sig - är det pedagogiskt att hota med att vi får åka till akuten för att få dropp om de inte dricker tillräckligt ;) 
 
Idag på eftermiddagen så fick vi gäster hemifrån, Novalies klasskompis familj är här på Åland på husvagnssemester och kom förbi oss för att fika och bada. Trevligt med besök :)
 
Efter den sena middagen så åkte vi en sväng för att svalka oss i bilen, vi åkte till Lemströms kanal och köpte bollglass och förbi Lemböte lägergård dit Novalie och Tony var på klassresa i våras. Sedan stannade vi vid Nabbens badstrand i Mariehamn så tjejerna fick bada en gång till och visade dom huset där vår första lägenhet låg. 
Det är en väldigt långgrund sandstrand, ute vid den första bryggan till vänster om Enya i bilden kommer det upp till midjan på henne! Jag kunde gå ut med en normallång jeanskjol till hälften för att säga till dom att det var dags att gå upp.
Nu är det dags att lägga sig, imorgon ska vi på kalas och sedan blir det nog säkert bad x flera! Idag har jag simmat en gång ut till bojen :) Härliga semestertider!
 
Ida 
 
 
 
#1 - - Sarah:

Va härligt o ha nära till en sjö :)

Svar: Ja det är riktigt härligt :)
Ida