Sol och bad varje dag!

Nu är det bad varje dag som gäller, eller simma som man säger här på Åland. Säger man bada till en ålänning så förknippas det med att bada bastu, vilket man kanske inte hade tänkt sig...  Häromkvällen var jag, Josefin och Birgit och alla barn ut på glassköparsväng, vattna blommor på olika ställen och sedan åkte vi till en simstrand med hopptorn i Haraldsby där barnen skulle stå på händer (Klaras kompis är med, Novalie gillar inte att stå på händer).
Jag har simmat min sträcka, nästan varje dag ut till bojen, eller jämns med vår strand till tomtgränsen - det var en dokumentär om hajar häromkvällen som Tony och Novalie tittade på, så att simma ut på djupet känns ju inte så lockande längre fast jag vet att det största som finns här är gäddor. 
 
Igår var jag och Josefin + hennes vänner på tjejkväll hos Carolin i stan, vi drack bubbel och åt middag med mycket tjejsnack innan de andra partypinglorna drog ut på stan och jag och Josefin drog oss hemåt, vi väntar med krogbesöket ;)
Sitter ändå med lite huvudvärk idag, har druckit dåligt med vatten de senaste dagarna.... är huvudet dumt får kroppen lida tyvärr!
Tur att Snapchat har filter ;)
 
Ha en bra dag nu i sommarvärmen, här fläktar det faktiskt lite idag, kom ihåg att dricka vätska!
 
Ida