Enyas vinklar

Detta inlägg innehåller annonslänkar!
 
Enya brukar ofta gå runt med systemkameran och fota, hon vill gärna ha en egen men jag tycker att vi kan dela ett tag till ;) det är kul att titta på vad hon dokumenterat när man lägger över dom i datorn. Oftast kör hon på de inställningar jag använder eller auto-läget. Vissa blir så klart suddiga men vissa blir riktigt fina! Detta är bilder från häromdagen: 
iDeal of Sweden har just nu en kampanj om du köper en så får du en på köpet, perfekt, bara att uppdatera telefonen en aning! Klicka in via länken och köp!
 
Nu är det sängen som gäller! Det är "bara" 27 grader här inne hos oss nu......
 
Ida 
 
 

Åska igår!

Igårkväll/natt fick jag äntligen mysa till det på altanen för att skåda åskovädret! Men en efter en började resten av familjen dyka upp så satt vi tillsammans under filtar och myste! Tony och Novalie roade sig med att filma så kunde vi ta ut dessa bilder därifrån, det är därför dålig kvalitet - men så får det vara!
Det är mysigt med åskan men det är såklart något jag har respekt för och känner för de som blivit drabbade av den under sommaren!
Idag är det dock lika varm och kvalmigt, vi åkte till stan för vi trodde det skulle vara svalt på köpcentret Maxinge... men där hade luftkonditioneringen för hela centret gått sönder så besöket blev inte så långvarigt och vi åkte hem och badade istället. 
Nu ska jag hoppa i igen, idag rinner det bokstavligen överallt och jag håller nog på att få värmeslag!!
 
Ida 
 
 
 

Dagarna som varit i bilder!

Det här är min utsikt just nu, sitter inne i skuggan en stund men har ändå samma fina utsikt! Idag är det lite molningare och väldigt kvavt, såpass att jag önskar att det skulle komma en liten åsk- och regnskur för att rensa luften lite! 
Vattenflaskan är min ständige följeslagare, får ni i er tillräckligt med vatten? Jag försöker få i mig minst två liter och sedan en vätskeersättning på det. Igår kväll blev det lite annat att dricka.... vi var bjudna till Josefin och Simon på middag och bubbel och sedan kikade vi på supermånen mellan trädtopparna! Vad häftig den var! 
 
Har laddat över bilderna från systemkameran, från utflykten vi var på och från i måndags när vi åkte ring och vattenskidor.
Ganska väderbiten skylt vid vandringsleden, utmärkningen längs leden var vita spraymålade stenar.
Fin utsikt!
 
I måndags så var det vattenlek som gällde, jag och Tony åkte några varv på viken på ringen i bakgrunden - det var "äktenskapscoaching" på hög nivå, att både hålla sig kvar och hålla sams.... jag hade träningsvärk/var öm i flera dagar efteråt!
Tony åkte vattenskidor, här glänser han på en skida....
 Det blev middag vid stranden, grillade hamburgare med massa gott. Vatten på sidan om för en säker grillning! 
 
I tisdags kom syrran med familj hit, och precis när de rullade in på gården skruvade Tony i de sista skruvarna i trädäcket som ligger på stenbron ut till bryggan. Nu blir det mycket smidigare att komma ut till bryggan!
Väldigt trevligt med sällskap hemifrån några dagar. På kvällen hade vi middag och senare bad vid stranden. 
Alla syns inte på bilden, men vi var 19 personer som simmade vid stranden! Såhär ser det ut nu då Tony har snickrat ihop en "hängahandukenräcke" med korg för glasögon eller telefon.
Ugglan är en bulvan som sitter där för att skrämma bort måsarna - fungerar klockrent! När den inte sitter där så är bryggan full med måssk*t.
 
Nu sitter jag och Tony på altanen, det har tagit en liten stund med detta inlägg, första bilden tog jag strax efter fem (finsk tid) och nu är klockan strax halv 10, middag och kaffe med svärmor, bädda åt barnen som ska sova i tält på gräsmattan med ena kusinen.... + lite annat, men nu så :) det är ju tur att jag har semester :) 
Nu ska jag läsa ikapp lite bloggar!
 
Ida 
 
 
 
Visa fler inlägg