Knäckepizza

Igår provade vi för första gången att göra knäckepizza, tjejerna hade provat på det under helgen hos mormor och ville att vi skulle prova här hemma. Tony skulle ändå åka och handla mat så det passade bra. Resultatet blev riktigt gott och kändes klart nyttigare och är nyttigare än en vanlig pizza! 
Eftersom tjejerna provat hos mormor så visste dom att man inte skulle snåla på tomatsåsen! 
Tjejernas pizza till vänster och vår till höger, efter bilden så toppade jag vår med färska basilikablad, har faktiskt en planta kvar sedan i somras (!), vi hade mozzarella och grönmögelost på vår pizza och barnen på "Hawaii".
Brödet blir mjukt och gott efter gräddningen som bara tar ca 10 minuter. Perfekt att ha som snabbmat om man har allt hemma förstås. 
 
Ett litet tips inför helgen kanske!
 
Ida 
 
 
 
#1 - - Christer Holm:

Det här måste jag testa, verkar ju redigt gott :)

Svar: Det tycker jag =)
Ida

#2 - - Vicktoria:

Detta måste jag verkligen testa! :D

Svar: Ja gör det, jättegott :)
Ida

#3 - - Jennifer :

Måste testa det nån gång :P

Svar: Ja gör det det, enkelt och gott :)
Ida

#4 - - Emilia:

Gott måste jag prova !

Svar: Det tycker jag :)
Ida

#5 - - Sara :

Men vad gott älskar knäckepizza ☺️

Svar: Jättegott :)
Ida