Helgen - knutmasso och lite annat

Denna helg har ju bara susat förbi! Men den har varit lugn, skön och utan stress. Jag och Novalie åkte ned och köpte lördagsgodis igår till Tierp, nog för att vi har ett litet lager hemma i skåpet och nära till macken.... men jag var liksom tvungen att köpa Voltaren gel..... den träningsvärken jag skrev om i förrgår ville inte ge med sig.... *suck* jag gick ut för hårt i torsdags med styrketräningen.
Så ni kan kanske ana smärtan i benen när vi började med att kika på knutmassomuseet, som ligger på fjärde våningen..(!) 
Helt otroligt vilka kostymer/dräkter som de bygger! Själva karnevalen började kl 18 och därifrån fick jag bara suddiga bilder förutom denna nedan på Thomas tåget - men sök på You tube, där finns det flera klipp från årets karneval.
Efter cirka 1,5 timme så kände vi att vi var färdiga, och jag genomfrusen, och började dra oss tillbaka till bilen. På vägen tillbaka lyckades vi tappa bort mamma en stund men hittade på två tjejkompisar, och blev inbjuden på en tjejkväll längre fram - det ska bli kul! 
När vi kom hem så hade Tony precis kommit från jobbet och så landade vi alla i soffan och Enya gjorde några rutor till på läsbingon de haft över jullovet...
 
Idag fick vi tjejer sovmorgon, Tony klev upp tidigt för att jaga,  jag låg i sängen tills strax före 10 då Tonys morbror ringde - skönt att sova ut! När Tony kom hem så hade han lovat tjejerna att åka skridskor vid skolan, så de åkte dit och jag tog en långpromenad och en lång stretchning efteråt för att lindra träningsvärken som fortfarande håller i sig(!).
Men innan promenixen så gjorde jag en kesoplätt, och denna gång fick jag den helt perfekt, har haft svårt att få den att hänga ihop innan men inte nu. Kanske för att jag mixade keson innan?! Ingen aningen men gott var det och mättnadskänslan höll i sig länge. 
Hade på vitlöksost, skinka, lite stekt charlottenlök, tomat och brieost = mums!
 
Men nu är det verkligen dags för sängen, ska smörja på Voltaren igen bara.... passade på att stretcha en gång till i utespat innan jag gick upp, då kroppen och musklerna verkligen är varma ;) Imorgon ska jag träna igen, men ska köra lättare vikter! Ordspråket "är huvudet dumt får kroppen lida" passar ju verkligen in....  
 
Hoppas ni haft en fin helg och är redo för en ny vecka!
 
Ida