Hej världen!

Vilken seg måndag det har varit idag....! Jag hade jättesvårt att somna igår inatt, tror det var framåt 01-tiden, och då hade jag inte druckit kaffe sent heller, så jag hade inget att skylla på. Sen var det orolig sömn resten av natten och Enya kom över till vår säng runt 4-tiden. Vid snacket på morgonfikat på jobbet så hade flera sovit dåligt inatt så det verkar "vara nåt i luften".... Hoppas det blir bättre sömn inatt. Dricker kaffe nu - har liten stund kvar innan jag måste sluta för kvällen. 
 
Under helgen så tog vi det ganska lugnt, i lördags var Veronica och Åke här på fika och vi smidde lite framtida planer ;) I söndags så åkte vi till Uppsala, men först åkte vi förbi bilfirman i Ulva där vi har köpt en nyare bil för oss, men som inte värmen var riktigt schysst i så nu fixas det på garantin. Blir nog superbra när det är klart! Ni ska få se bild sen på vår nya pärla ;) 
Sedan hade vi lovat tjejerna ett besök på Turbo i Uppsala  - men först passade jag på att gå till Mio som flyttat till ny butik ett stenkast därifrån. Köpte en snygg vattenkanna och ljuslyktor, sedan åkte jag till Turbo och resten av familjen en stund innan vi åt lunch på Max och åkte hem för att Enya skulle på tennis i Skutskär. Ett himla farande och flängande blev det och Enya var ganska trött i kroppen efter Turbo men det gick ganska bra ändå. 
 
Ja det var våran helg, hände ganska mycket ändå... nu ikväll blir det lugnt och jag ska lägga mig tidigt!! Hoppas att ni haft det bra kära läsare! 
 
Ida