Hej då januari! Välkommen februari!

Jag tycker att det var "ganska nyss" som det var nyår, med ett nytt fräscht år framför sig.... men jag känner mig redan trött och vill bara lägga mig ned och sova tills semestern! Det är ganska mycket på jobbet, och det är det som gör mig trött/matt - när inte alla personalkategorier finns på plats på mottagningen så flyter det inte på... Ska inte skriva för mycket om det men det är drygt iaf....
Imorgon ska jag in på kurs till stan och sedan ska vi sekreterare på mottagningen gå på after work och äta lite mat. Ska bli trevligt att komma iväg på det men jag har samtidigt skitmycket att göra innan tåget går så hoppas jag hinner lite utav det...*suck* nu gnäller jag igen....men men.
 
Ska jag försöka vända det här nu då och tänka attraktionslagen så är jag tacksam för att jag jobbar på min hemort och så tacksam över att alla personalkategorier finns på mottagningen och vi har kul tillsammans!
Namaste!
 
Ida

Tjejkväll igår och väldigt lugnt idag!

Idag är det en sån där seg dag, annat var det igår ;) då var vi ett tjejgäng här på fem pers som drack bubbel, åt middag och gick sedan ut i utespat och bubblade ett par timmar. Mycket trevlig kväll/natt som varade in på småtimmarna med intressanta samtal, kom nog i säng runt vid 4-tiden...
Tony och tjejerna åkte in till Gävle för middag på Max och bowling efteråt.
Findukning och candlelight dinner. 
 
Idag medans jag låg i sängen så var Tony, tjejerna och grannpojken till Torslunda och åkte pulka. De hoppade över att ta med fika dit och grillade korv när de kom hem =) 
 
Nu ska jag gå och försöka sova - men måste bara visa vilka snygga nyckelringar som jag har beställt till mig och Tony, klicka här !
 
Ida 
 

Hej världen!

Vilken seg måndag det har varit idag....! Jag hade jättesvårt att somna igår inatt, tror det var framåt 01-tiden, och då hade jag inte druckit kaffe sent heller, så jag hade inget att skylla på. Sen var det orolig sömn resten av natten och Enya kom över till vår säng runt 4-tiden. Vid snacket på morgonfikat på jobbet så hade flera sovit dåligt inatt så det verkar "vara nåt i luften".... Hoppas det blir bättre sömn inatt. Dricker kaffe nu - har liten stund kvar innan jag måste sluta för kvällen. 
 
Under helgen så tog vi det ganska lugnt, i lördags var Veronica och Åke här på fika och vi smidde lite framtida planer ;) I söndags så åkte vi till Uppsala, men först åkte vi förbi bilfirman i Ulva där vi har köpt en nyare bil för oss, men som inte värmen var riktigt schysst i så nu fixas det på garantin. Blir nog superbra när det är klart! Ni ska få se bild sen på vår nya pärla ;) 
Sedan hade vi lovat tjejerna ett besök på Turbo i Uppsala  - men först passade jag på att gå till Mio som flyttat till ny butik ett stenkast därifrån. Köpte en snygg vattenkanna och ljuslyktor, sedan åkte jag till Turbo och resten av familjen en stund innan vi åt lunch på Max och åkte hem för att Enya skulle på tennis i Skutskär. Ett himla farande och flängande blev det och Enya var ganska trött i kroppen efter Turbo men det gick ganska bra ändå. 
 
Ja det var våran helg, hände ganska mycket ändå... nu ikväll blir det lugnt och jag ska lägga mig tidigt!! Hoppas att ni haft det bra kära läsare! 
 
Ida 
Visa fler inlägg