De senaste dagarna =)

Det blev AW i torsdags med de andra sekreterarna, kul att träffas utanför jobbet och prata! Vi började på Station i Uppsala med något att dricka och sedan gick vi vidare till Pong för middag och där blev det asiatisk buffée. Maten var jättegod, kanske lite för mycket chili för min smak... Men som överviktsopad så orkar man ju inte så mycket.... nästa gång så får jag ta och skippa bufféen och ta från menyn istället. Jag visade mitt kostintyg från kliniken där jag opererade mig men fick betala fullt pris ändå, lite dåligt tycker jag. Men man lär sig väl av erfarenheterna ;)
 I fredags jobbade jag hemifrån, skönt att sitta och skriva i lugn och ro även fast det blev mera trök med arbetssituationen.... så less.... blä!!!
 
I igår var vi bjudna på middag och vildmarksbad till Gryttjom, sammanlagt 22 personer där. Vi samlades på eftermiddagen så vi hann äta, umgås, bada och hinna hem till mello.
 
I förmiddags, ja eller efter frukost så satte vi oss ned för att surfa runt och samla inspiration tills imorgon. Vi vet ungefär hur vi vill ha det men det ska bli kul att se vad de har för idéer!
 
Sedan ringde Enyas klasskompis och frågade om vi skulle mötas i Torslundabacken för att åka pulka. Resten av familjen tog bilen och jag promenerade dit, är 2,5 km så det är en lagom promenad såhär dagen efter något glas vin för mycket....
Vi har fått ett riktigt vinterlandskap igen de senaste dagarna, härligt med ljuset. Det får gärna ligga kvar nu och så försvinner allt och våren kommer i mitten på mars - typ!
 
Nu har vi precis druckit upp kaffet och ska gå ut och förflytta snön från uppfarten och altanen runt polen.... gratis motion... 
Hoppas ni haft det bra under helgen!
 
Ida