Alla hjärtans dag och energi

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag! Vi hade go´fika här hemma och barnen hade gjort fina teckningar och köpt varsin nalle och varsin nyckelring till oss ♥ 
Vi firar mera när vi har förlovning- och bröllopsdag om en månad istället - då har vi varit förlovade i 19 år och gifta i 5 år! Herregudars så tiden går ♥
 
Igår var jag iväg på healing med de damerna som jag brukar träffa - skönt att få energipåfyllning! Det behövs när det är som det är på jobbet... Ska bli så skönt med sportlov snart...
Fick dessa två av Armi igår, perfekt att ta med nu när vi åker - fastnade för bokens titel =) 
 
Idag gick jag in 2,5 timme och jobbade övertid när jag kom hem. Vill inte lämna en alltför lång diktatlista åt de andra då en sekreterare är sjuk och en läkare ska sluta och flytta utanför vårt journalsystem nästa vecka... Praktiskt att kunna göra så men kvällen hemma blir för kort...men men, det var självförvållat! 
 
Ida 

Om några dagar....

Så är det sportlov och semester! Hur skönt?! Vi ska vara lediga och dra norrut precis som vi gjorde förra året med Carolin & Niclas. 
Så jag hoppas på många ljusa soliga dagar! 
 
Igår hade middag och bubbel här hemma med Veronica, Åke, Nina och Magnus. Väldigt trevligt var det, men idag har jag varit lite seg - de åkte hem vid 03 och vi låg i sängen efter att vi röjt rundan allt vid 3.30. Är så mycket skönare att gå upp om "festen" är bortstädad. Vi åt hemmagjorda hamburgare på högrev med goda tillbehör och till efterrätt så åt vi gino - men vi hade glömt köpa glass.... men det var gott ändå!
 
Men som vanligt här hemma så vaktar larmet, katten och vaksamma grannar!! 
Ida
 

Köksplanering

Igår så var jag och Tony in på köksplanering på Ikea i Uppsala (medans barnen var utlånade till mormor)! Så kul - ett steg närmare ett nyare kök! Vi kommer att ha kvar vatten/avlopp och spis/fläkt på samma ställe men sen ska allt bytas ut. Fläkten blir inte den på bilden då vi har alliance-fläkt, det hör ihop med ventilationen i huset så den får vi köpa på annat håll. Vi ska ha kvar köksön som den är, byta bänkskiva såklart, men därför är den inte med här!
Vi har inte beställt än.... har vi bott/levt i vårt gröna kök i 11 år så gör någon månad extra ingenting. Tänkte om jag skulle våga mig på att rita upp ett till kök och prova lite andra idéer också. Men vi vet inte än hur vi ska göra med micron, just nu står den undangömd i ett skåp.... ska vi ha den eller inte och hur ska vi ha den? Shoppa kakel måste vi också göra. Roliga saker att se fram emot alltså! 
 
Ida 
 
 
Visa fler inlägg