Slut på semestern!

Jaha, okej, så imorgon ska jag alltså börja jobba igen.... Det känns så där faktiskt, helt ärligt. Jag skulle inte ha något emot att vara ledig liiite till! Den här sista veckan så har vi haft fullt upp om dagar och kvällar så jag har inte hunnit blogga - vi har gjort det sista nu efter köksrenoveringen. Det vill säga gjort iordning resten av rummet om man vänder sig om, dvs rensa skrivbordshörnan från mappar och papper, rensat ur en annan byrå och sedan spacklat, slipat och tapetserat. Sedan har jag skjutsat tjejerna till fritidsgården i Tierp för sommarlovsaktiviteter.
Men däremellan har vi också hunnit lite annat, jag lovar, vi har åkt och badat, plockat av vinbärsbuskarna och lite på äppelträdet, passade på att ta bilden där när ljuset var fint - idag har det bara regnat hela dagen i omgångar! Ja, så har vi äitt kräftor också! Enya har blivit en riktig hejare på att äta kräftor och följer efter Tonys instruktioner om hur man äter, Novalie äter mest bara rostbröd och jag står fortfarande kvar på steget att äta stjärten....
Sedan har jag varit till Valbo, och Ikea i två omgångar, en gång fick jag sällskap av Novalie och vi passade på att ta en gofika tillsammans på Waynes.
En balja kaffe och en focaccia som vi delade på, kanske inte det mest optimala för mig - men det var gott!
Novalie ville ha daimtårta, hon orkade inte hela och fick paltkoma efteråt ;) ok, jag med...... paltoma alltså!
 
Nu kanske ni är lite nyfikna på resultatet, men eftersom vi fick det mest klart idag, nästan! Så får ni se vad jag köpte första Ikea-svängen!
Tre stycken skåp från Bestå, en orkidé och Budda hittade jag på Mio. Ljuslyktorna fick jag av Novalie när hon var till Ullared sist. Jag är helnöjd med resultatet! Det här är alltså väggen mellan kylskåpet och Novalies rum, där "pizzavalvet" varit förut. Nu har vi fått lite mera förvaring och väggen fick en funktion! Där ljuslyktorna står idag kommer det att stå en planeringstavla, har klickat hem från Granit.com så jag hoppas den kommer snart! 
 
Vi kommer även ha Bestå i den andra hallen, eller huvudentrén, men jag fick inte med mig "upphängningskrokarna" till metodskenan så de kommer på posten i mitten av veckan, ringde till Ikea och beställde reservdelar - känns lite onödigt att åka 5 mil för detta + att jag säkert hittar massa annat jag vill ha ;)
Men vi har investerat i ett nytt skrivbord, nytt sidobord, ny spegel, ny matta (från Rusta) + snickrat en hylla bakom soffan! Bildresultat kommer!
I fredags när vi kom hem så fick vi skruvhjälp av Veronica och Åke! Veronica nappade på min snapchat och kom över med en flaska bubbel - så kul!
Näe, nu ser jag en sak som är kvar.... vi måste byta bänkskiva och tapetsera om i hyllan därbakom... SEN är det kanske klart...
 
Nu ska jag i alla fall försöka gå och sova, får se hur det går... 
 
Ida 
 
 
 
#1 - - Gulli :

Så fint

Svar: Tack 😊
Ida