Med semestern i backspegeln

Så var vi hemma igen efter ett par varma semesterveckor på stugan. Helt otroligt vilket väder vi haft! Såklart inte det optimalaste för naturen men vi har njutit till fullo - okej några gånger har vi tagit en åktur med bilen bara för att få lite AC.... Men vi har inte frusit en enda gång och altanen har känts som ett andra vardagsrum.
Det blir lite kontraster när vi kommer hem till huset med större ytor och större varmvattenberedare ;) men till nästa år hoppas vi på att kunna bygga en bastu hos oss, och med en vattentank på bastuspisen är detta "problem" en fis i rymden!  
 
Idag har vi pysslat på hemma, eftersom vi har bestämt att ha Tonys 40-årskalas hemma så blir det lite att fixa och förnya inför det. Vi har fortfarande kvar att sätta listerna uppe på köksskåpen och sedan ska det tapetseras i resten av rummet när man vänder sig runt mot halvmånefönstret och rensa upp i det hörn där jag sitter och jobbar distans... sedan så villhöver vi jag massa nytt lull-lull att inreda med! 
Så ja, det är väl dags att börja rensa upp i det hörnet, det är ju ändå lite mulet idag och småregnat till och från - men ingen åska, det åskade imorse på Åland ironiskt nog bara för att vi åkt hem.... 
 
Ida