Jobbar häcken av oss....

Ja bokstavligen så har vi gjort det senaste veckan, ja granhäcken alltså! Det var verkligen hög tid att trimma till den, så det är vad vi har gjort på kvällarna, hela lördagen och halva söndagen då vi tog en paus för att åka till Gränby och shoppa lite till tjejerna inför skolstart! Nio pinfulla släpvagnar har vi åkt med till soptippen, "hoppar" man ned lite så får man plats med lite till ;) 
Det är så tätt att Tony kan krypa däruppe medans han kör med motorsågen, och just på denna bit så kunde jag dra släpet längs med häcken och Tony kastade ner direkt i den. Granntantens häck som syns bakom stegen har stuckit iväg, det blir lite jobb för dom framöver....
 
På kvällen blev det netflix och lite gott att äta och dricka innan vi somnade, ganska möra i kroppen! 
 
Igår var det skolstart för tjejerna, Enya började på morgonen med vanlig skoldag och Novalies klass hade information på kvällen. Nu när Enya också går i Tierp och åker buss så har vi fått en ny tid att passa, Novalie trodde först att hon skulle få sovmorgon och börja närmare nio - men det var fel! Hon börjar samma tid som Enya, 7.55 och de måste åka samma buss som går 7.15 härifrån Kyrkskolan. Så när tjejerna går iväg till bussen så åker jag till jobbet! Perfekt, och jag kommer att kunna sluta lite tidigare eftersom jag kommer tidigare.
 
Resten av veckan blir det lugnt hoppas jag, Novalies ridning börjar på torsdag, så skönt att få en annan dag istället för fredagar! Tony jobbar på arenan i helgen - jag och Novalie ska dit på torsdagkväll och städa läktarna som vi gjorde i våras. Sedan är det torgfesten i Tierp på lördag så vi ska dit och kika också. 
 
Nu är det sängen som gäller!
 
Ida