Onsdag!

Helgen rullade på ganska bra, vi hann få bort poolen precis innan det började regna så det var skönt! Istället gick vi in och röjde lite lätt i garaget och åkte med all återvinning - det blev en släpkärra till Gatmot!! Den större städningen/röjningen får vänta ett tag, tills nästa pms ;) 
I söndags så var vi till Valbo och Mio. Vårt vardagsporslin har sjungit på sista versen nu ett tag, har bara haft sju tallrikar nu ett tag, men det är ganska bra gjort ändå för de tallrikarna har hängt med sedan vi flyttade ihop för 17-18 år sedan! Mio hade medlemsrabatt ganska lämpligt också!
(bild från mio.se)
Vi köpte 12 tallrikar och 12 assietter i vitt. Jättefina och vi är jättenöjda! Nästa gång de har medlemsrabatt eller innan så blir det djupa tallrikar och frukostskålar.
 
Vi var in på "köpis" en sväng, kikade på kläder lite men hittade ingenting... (fel tid i månaden att shoppa kläder) och köpte istället färgpennor så jag kunde ta fram mandalaboken!
 
Igår så fyllde Tony 39 jordsnurr ;) vi firade med den svenska sidan med mat och kaffe efteråt. Nästa år lär det väl bli ett större firande?! När jag fyller jämt så rymmer jag nog!
Idag efter jag kommit hem från stan (var till Uppsalamottagningen för professionsdag) så tänkte jag ta en promenad efter maten för att få lite luft, men jag kom inte iväg på en gång, och det var väl tur för det började spöregna som tusan! Så jag hoppade upp på crosstrainern istället och för att komma över 10-tusen steg så stod jag en timme.... efter det så gjorde jag marklyft och rodd med skivstång. Känner mig lite mör i benen just nu, men det är väl bara positivt! 
Nu är det sängen som gäller! 
 
Ida 
#1 - - Norrsken Emma:

fiina ljusstakar =)

kramis

Svar: Tack tack :)
Ida