Intensiv helg!

Hur har eran helg varit? Våran helg har varit intensiv så det ska bli skönt att åka till jobbet och vila upp sig ;)
Denna suddiga bild kanske ger er en ledtråd - japp vi har varit över till Åland och stängt stugan för vintern.
Tonys morbror hade satt igång värmen så vi hade det varmt och mysigt när vi kom. I lördags morse åt vi frukost till en nästan spegelblank vik och efter det var det dags att börja plocka/fixa och stänga inför vintern.
Vi fick fika go´fika på trappen och njuta av utsikten en sista gång för i år!
Kaffe och mini-magnum - frysen "måste" rensas!
När Tony och tjejerna åkte med gräsklipparen till Bertil så började jag promenera före till svärmor, hann gå 28 minuter innan de kom, då hoppas jag att en liten bit av glassen förbrändes ;) Igår kväll så var vi bjudna på middag till Tonys bror och fru, en tackmiddag för bestman´s, brudtärnor och respektive - jättetrevligt! Så barnen var hos Birgit och vi sov oxå där sen, jag körde, för att vi missade/glömde bort att det var skördefesten på Åland och båtarna fullbokade förutom 8.30 imorse.... så vi lämnade festen vid midnatt, lågt i sängen vid 01 och gick upp 6.30..... Vi lyxade till det med frukostbuffé på båten!
Men lite tur var det ändå att vi fick åka så tidigt hem, för idag 15.30 så började tjejerna på tennis i Skutskär, vi har gjort en vlogg om det som kommer upp på YouTube kanalen om några dagar!
 
Nu ska jag sova!!
 
Ida 
 
#1 - - Jeanette:

Hehe vad "jobbigt" att frysen var tvungen att resas :)

Svar: Ja precis, jättejobbigt ;)
Ida